Over ons

Ooit begonnen als MG Rover dealer in de Spitaalstraat in Zupthen onder de naam Nijendijk. Ook na het faillisement van MG Rover bleef Nijendijk een bekende specialist van de merken MG & Rover. Sinds 1 juli 2019 is de heer Nijendijk met pensioen. Het gespecialiseerde personeel en de bijbehorende apparatuur is overgenomen door Wagenmaker, net als Nijendijk de afgelopen jaren, een bekende Toyota dealer in Gelderland.

Ondanks dat de echte MG & Rovers al jaren niet meer gebouwd worden, is de originele onderdelen voorziening nog steeds goed. Deze wordt namelijk verzorgd door Xpart. Sinds 1 juli 2019 is Wagenmaker ook officieel Xpart dealer, waardoor wij de mogelijkheid hebben om vrijwel alle originele MG Rover onderdelen te leveren. 

Onze “Core Business” is nu het merk Toyota. Toyota Wagenmaker heeft vestigingen in Apeldoorn, Deventer en nu ook Zutphen. Dit zijn full service dealers. Dit betekent dat op alle drie de vestigingen zowel onderhoud als verkoop van (nieuwe) Toyota’s plaatst vindt. Echter hecht het gehele team nog veel waarde aan het behoud van de nog rijdende MG & Rovers. Wij helpen u daar dan ook graag bij. Opzoek naar iets nieuws? Dan bieden wij u graag een nieuwe Toyota aan.